Viering 80 jaar SGO

Geachte leden,

Dit jaar bestaat SG Overschie 80 jaar en dat gaan we op een speciale wijze vieren op zaterdag 28 mei 2016. Erik Brandenburg en ondergetekende gaan voor die dag een speciale puzzeltocht uitzetten die in het teken staat van uiteraard het schaken en onze schaakhistorie als club. In teams van 3 à 4 personen (ligt aan het aantal deelnemers) zal er een rondje Overschie worden gemaakt. De bedoeling is dat u zich tussen 11:00 en 11:30 uur meldt in het PrachtHuis, daarna gaat u ongeveer 2 uur wandelend onderweg. Voor kinderen t/m 12 jaar die zich opgeven voor de speurtocht zouden wij graag zien dat er 1 of 2 ouders meegaan als begeleider. Mocht het die dag qua weer niet meevallen dan is er een alternatief binnenprogramma bedacht i.p.v. de puzzeltocht. Circa 14:30 uur volgt de prijsuitreiking van de puzzeltocht met leuke prijzen voor alle deelnemers. Aansluitend zal er een schaaktoernooi worden georganiseerd (ook voor onze jeugdleden). Met na afloop wederom een prijsuitreiking (met prijs voor iedereen). Na het schaaktoernooi gaan wij genieten van een gezamenlijk maaltijd op de club. Vanaf circa 19.00 uur is er een spelletjesavond (o.a. risk, kaarten) en natuurlijk is er ook de mogelijk om een potje te schaken.

U kunt zich voor deze jubileum dag opgeven tot zaterdag 14 mei bij mij. (Jld3042@upcmail.nl). Wilt u graag aangeven aan welke onderdelen u mee wilt doen en als u een partner mee wilt nemen dan dat ook graag doorgeven. De deelname is gratis.

Het programma :

11:00 uur : Verzamelen onder het genot van koffie of thee.
11:30 uur : Gaan de eerste teams op pad.
14:30 uur : Prijsuitreiking speurtocht
15:00 t/m 17:00 uur : Schaaktoernooi met aansluitend de prijsuitreiking
17:00 t/m 19:00 uur: Etenstijd
19:00 t/m ... : Spelletjesavond met o.a. schaken en andere spelletjes.

U kunt zich voor één of meer onderdelen opgeven. Geef s.v.p. bij de inschrijving op aan welke onderdelen u wilt meedoen.

Wij hopen u graag te begroeten op deze feestelijke dag.

Met vriendelijke groet,

Hans Doornheim

Back to Top