Feestelijke Opening Grote Kerk

Op de donderdag voorafgaand het de opening waren Monique en Hans al druk met de voorbereiding. Behalve de inkopen voor het feest werden er traktaties gemaakt voor de jeugdspelers en maakte Monique o.a. een prachtige taart in het thema van de opening van onze nieuwe speellocatie: de Grote Kerk Overschie.

Omdat wij deze opening in de mei vakantie hadden gepland, wellicht minder handig, maar wij wilden dat niet te lang uitstellen, deden er ongeveer 16 jeugdspelers mee aan het jeugdtoernooi. Eerst werd er door jeugdleider Niels een nog een korte uitleg gegeven omtrent de kerk en werd er een rondleiding gegeven. Daarna werd er een toernooi gespeeld in de kerktuin en de kinderen leken onze nieuwe locatie erg mooi te vinden. Leuk dat ook oud jeugdlid Nick meedeed!

Een van onze nestors, zijnde 96 jarige Leo Meerman, mocht de taart aansnijden. Even later hield ik een gebruikelijke korte toespraak en konden wij allen op de groepsfoto (met dank aan Lonneke) en aan de champagne e.d. Albert was zo vriendelijk geweest om onze andere nestor, de 95 jarige Peter van Steenis, op te halen (en later weer thuis te brengen), want Peter mocht natuurlijk niet ontbreken op het feestje. Daarna werd er een toernooitje voor de senioren gehouden. Het was een zeer geslaagde avond en met dank aan iedereen voor het helpen en hun aanwezigheid!

Back to Top